הפטרייה ושמה קנדידה
הקנדידה היא חלק בלתי נפרד מהגוף שלנו בדיוק כמו החיידקים , גם הפטריות השונות
ומהם יש אלפי סוגים היו איתנו מאז מעולם ויש גם עובשים- והם גם תמיד יהיו איתנו, כמו כל ייצור חיי גם
הקנדידה – סוג של פטריה – אוהבת להתרבות, בעיקר שהתנאים אידיאלים, מרגע שהתנאים מתאימים
ועליהם אדבר בהמשך, היא מתרבה ומתפשטת על כל הגוף , יש אזורים שיותר מועדים לפורענות ויש כאלו שפחות, פרק מיוחד מוקדש לתסמיני הקנדידה , התסמינים שאפשר לזהות בקלות .
חשוב לטפל בקנדידה בשיטה הנכונה אחרת פשוט היא תישאר שם , תזונה לבד לא מספיקה , אפשר
להרעיב אותה ולמנוע ממנה את המזון האהוב עליה – אבל זה לא יעזור לכם – היא פשוט לא תמות
כמו כל היצורים הקטנים – היא חמקמקה ותמיד תישאר בגוף – אבל ישנו פתרון לזה , ואכן ישנה דרך לחסל אחוזים גבוהים ממנה ולמנוע ממנה לחזור ולעשות נזקים בגוף , חשוב מאוד להימנע מטעויות לאורך הדרך וזאת על מנת לא לגרום לקנדידה לחזור בעוצמה גדולה יותר . אלא להישאר קטנה בגוף , וזה בסדר כי אין גוף ללא פטריות ,זה חלק מהטבע שלנו .
כן היא עד כדי כך אוהבת סוכר , לפעמים אפילו פירות יכולים להוות בעיה במקרים מסוימים , למרות שפירות בכללי כן אפשר לאכול בתזונה נוגדת קנדידה בגלל תכונות אחרות שלהם .
תזונת קנדידה לא נועדה לחסל קנדידה – היא בסה"כ מיועדת להרעיב קנדידה – כדי שתקבלו פחות סימפטומים
תשכחו מזה שזה יחסל אותה , בשביל זה יש צמחי מרפא , הרעבת קנדידה – מובילה לירידת משקל לא מורידה קנדידה , אם לקנדידה יש עוגן בגוף – ויש לה , צריך צמחי מרפא , אתם מרגישים טוב זה זמני , בשנייה שתחזרו לאכול מתוק היא חוזרת , גם אם לא חוזרת החשק למתוק לא עובר – זה אומר שהיא שם !!
היא רוצה מזונות מסוימים ומזמינה אותם , היא שולטת בכם דרך רשת עצבים במעיים שלכם , אוכלוסיית החיידקים הטובים לא שוקמה , לא הפרוביוטיקה לא עושה זאת !! חיידקים טובים לא מתיישבים ליד חיידקים רעים , כדי שאלו יתקבלו בברכה , צריך חומר שנקרא FOS , או (פרוקטו-אוליגו-סכרידים) ,שם נוסף – INULIN זה המזון של החיידקים הטובים , או בשמו הנוסף פרה-ביוטיקה , אם הכמות מספקת – אז אם החיידקים מאוד איכותיים – תקבלו הטבה משמעותית בספיגת המזון , לא ממש בחיסול הקנדידה , וזה מאוד תומך באנשים שיש להם בעיות של עצירות , עצירות היא מצב שאתם לא מתפנים כל יום – לא שקשה לכם …
אל תחיו באשליה שתזונה הורגת קנדידה – כי היא פשוט לא – אתם יכולים לאכול המון שיני שום – אבל הקנדידה שהיא יותר חכמה תדע להתחמק גם מזה , יתרון צמחי המרפא הוא שהם מגיעים בפורמולה – צמחי מרפא בכמוסות בודדות או בצורת שמן פשוט חלש נגד קנדידה , שמן האורגנו המפורסם אכן יחסל קנדידה במגע אבל רק בשכבה הראשונה של הרקמה – אין לו ספיגה לרקמות עמוקות יותר ולכן ההרגשה הטובה שלכם לא תמשך לאורך זמן .
מטרת התזונה היא לשנות את הסביבה החומצית בגוף כדי שזו לא תוכל להתפתח בקלות – יצאתם למלון , ליום הולדת או למסעדה וחגגתם בזמן של טיפול בקנדידה – תחזרו 5 ימים אחורה , לא מקפידים לשתות הרבה מים מידי יום ושותים קפה 3 פעמים ביום או יותר , כאילו לא עשיתם שום דבר .
בריכוז הנכון הם חלק מטיפול מעולה נגד קנדידה וללא תופעות לוואי מיוחדות .
הדרך הטבעית הטובה ביותר לחיסול קנדידה בגוף
שיטה אשר משלבת כמה שיטות ומתמידים בה כמה חודשים ( כל אחד בהתאמה לחומרת הקנדידה שלו)
שילוב של כמה סוגי טינקטורות / מי כסף / תזונה
תשלבו יותר שיטות , תקפידו יותר על תזונה , תמנעו מטעויות,
כל אלו יכולים לחסל קנדידה ולהפחית את הנוכחות שלה בגוף , יצאתם אחרי חודש כי הרגשתם טוב עם הטיפול , תזכרו – הקנדידה חוזרת ובגדול , אתם אוכלים ג'אנק פוד , מזון מתועש , עודפי פחמימות , ובשעות לא נכונות , הקנדידה תחזור ומהר , לקחתם אנטיביוטיקה כי הרופא אמר שחייבים , תזכרו שהקנדידה שכבר הייתה אצלכם בגוף תחזור – והפעם הרבה יותר מהר , אורח חיים בריא , נטול תרופות ואנטיביוטיקה – יבטיח לכם חיים נטולי קנדידה , משקל תקין יותר ומזונות טובים יותר יבואו לכם יותר בטבעיות ולא כעונש או כטיפול במחלה .
הערה : הקנדידה היא אמנם פטריה – אבל לא כל הפטריות רעות בטבע , יש פטריות מדהימות בטבע , פטריות מאכל כמו השמפיניון מעולות לבריאות גם במצבי קנדידה , פטריות מרפא כמו שיטאקי , מיטאקה
קורדיספס , ריישי , טרמטס , פלאורוטוס ועוד אפילו מחסלות קנדידה , ובהחלט אפשר לשלב אותם בטיפול בקנדידה , כמו שאומרים בהומאופתיה – דומה בדומה מרפא . הפטרייה הנחקרת בתחום זה היא המיאטקה – אותה מאוד מומלץ לקחת אפילו בקפסולות בזמן טיפולי בקנדידה או עובש – או פטריות אחרות .
הידבקויות בקנדידה – אפשר להדבק בקנדידה מבני זוג , בקיום יחסים , במגע אורלי דרך הפה , ומקרבה לבן זוג נגוע , כמו שנדבקים בציפורניים , זה גם מדביק את הגוף בכל מיני צורות .
קנדידה נגרמת גם ע"י רעילות .
אנטיביוטיקה אגב קיימת במזון – בעיקר במזון מן החיי .
רעילות בגוף ( חיצונית ) מכל מיני סיבות גם יכולה להוביל לקנדידה , רעילות יכולה להיות מהסביבה , אוויר , מים , אוכל , תרופות שונות – כולל גלולות נגד הריון, קוסמטיקה , קרינה .
רעילות בגוף ( פנימית ) הפסולת של החיידקים , והתולעים והעובשים בתוך הגוף .
עובש נישא באוויר קילומטרים , נשמתם אותו – הוא מתחיל להתרבות בגוף שלכם – תסמיני קנדידה זהים מאוד , יכול להיות לכם עובשים בתוך הבית – בארונות , בשטיחים , בקירות עקב רטיבות , ובפילטר של המזגן , מי שנושם עובשים באופן קבוע כזה , זה כבר מזמן לא רק קנדידה פוגעת בו , זה ממש מחלות , כמו זאבת , דלקות מפרקים , פיברומיאלגיה ועוד .
האתר עוצב ונבנה ע"י web4all חברה לבניה וקידום אתרים